Welkom bij Huijbtrex BV

Huijbtrex BV is Uw professionele partner in alle voorkomende aspecten inzake logistieke afhandeling van Uw goederen. Met ons breed scala aan betrouwbare en efficiënte logistieke diensten, staan wij garant voor een uitstekende service. Het persoonlijke contact staat hoog in het vaandel.
7752
7693
7757

Specialisatie van Huijbtrex

Huijbtrex is gespecialiseerd in expeditie, warehousing en Value Added Logistics. Het laten vervoeren van al Uw zendingen door geheel Europa op basis van een solide netwerk met betrouwbare vervoerders. Ook het eventuele voor- en natransport binnen de Benelux. 

Wij hebben 1200 m² kantoorruimte te huur

Dit inpandig kantoor is gelegen op industrieterrein Kraaiven te Tilburg, dat één van de beste kantoorlocaties in Tilburg kan worden genoemd. Het Kraaiven biedt huisvesting aan diverse grote en kleine ondernemingen, zoals Panalpina, Rhenus, Decathlon, Destil, Huijbtrex en anderen.

Voor meer informatie en foto's klik hier »

10 Jaar Huijbtrex!

In 2021 vieren wij als Huijbtrex ons 10 jarig jubileum. In deze 10 jaar hebben we het bedrijf in een zéér hoog tempo van niets naar iets kunnen brengen. Service en doen wat je belooft, zijn en zullen altijd onze kernwaarden blijven. Toen we begin 2011 van start gingen, was de bedrijfsgrootte ca. 10% ten opzichte van de huidige bedrijfsomvang.

Uw logistieke wensen, onze zorg! - Sinds 31-01-2011

Ondanks het feit dat we door de huidige maatregelen niet in de gelegenheid zijn om jubileum-festiviteiten te kunnen organiseren, willen we ons “Tinnen” jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Hierop is een fotoboek gemaakt waarin de meest kenmerkende momenten van 10 jaar Huijbtrex nog eens de revue passeren. Hierbij is het voor velen wellicht een inkijk in onze prille geschiedenis en voor anderen een terugblik op de vele momenten waarop Huijbtrex aan de weg heeft getimmerd. Al met al zijn we beretrots op wat we samen hebben bereikt en presenteren hierbij met trots het jubileumboek.