De historie van Huijbtrex BV

Logistieke expertise gaat ver terug in de tijd van de Tilburgse familie Huijbregts. Rond 1900 begon de eerste generatie van de familie Huijbregts met het vervoer van hout, kolen en stenen, voornamelijk naar de vele textielfabrieken in Tilburg en omgeving. Dit alles gebeurde met paard en wagen. De eerste vrachtwagen werd net na de oorlog aangeschaft en daarmee werden de bestemmingen ook wat verder.
7727
7682
7687
Van een dagelijkse lijndienst naar Twente tot aan het verre Teheran (Iran). Vanaf de jaren ‘70 werden zowat alle landen in Europa en het Midden-Oosten bezocht door de vrachtwagens van Huijbregts onder bezielende leiding van “opa” Cees. Later is het bedrijf verder uitgegroeid tot één van Tilburgs mooiste transportbedrijven waar “vader” Hans zijn hart en ziel in heeft gelegd. Door een externe overname kon Hans vroegtijdig uit het bedrijf stappen om vervolgens nog een aantal jaren zijn oude beroep / liefde uit te oefenen; met de truck geheel Europa doorkruisen.

In 2011 besloot Bart Huijbregts, gebruikmakend van de expertise van vader Hans, dat de tijd rijp was voor een nieuwe uitdaging en aldus werd Huijbtrex opgericht. En nu staat, ruim 100 jaar later, de vierde generatie Huijbregts klaar om aan al Uw logistieke wensen te kunnen voldoen.
“UW LOGISTIEKE WENSEN; ONZE ZORG”